АГАДИР-СОФИЯ   Децата на бившия хасковски депутат Слави Бинев  покориха

...
АГАДИР-СОФИЯ   Децата на бившия хасковски депутат Слави Бинев  покориха
Коментари Харесай

Калоян и Елена Биневи сред световния елит

АГАДИР-СОФИЯ

 

Децата на някогашния хасковски народен представител Слави Бинев  покориха спортни върхове през уикенда. Фамилия Биневи завладя стълбичките на медалистите, откакто Елена Бинева и гимнастичките се позлатиха на " SOFIA WORLD CUP 2018 "

Поредния орден за българското таекуондо пък донесе братът на Ели - Калоян Бинев на един от най-тежките и влиятелни международни шампионати по таекуондо " Presidents Cup ". Калоян завоюва среброто в Агадир, Мароко на шампионат с сан G2, който удвоява освен точките за международната и олимпийски класации, само че и конкуренцията при участниците.

Докато сестра му Елена Бинева, дружно с ансабъла ни по художествена гимнастика покориха всички върхове по време на Световната купа на родна земя, Калоян донесе популярност и орден за България от далечна Африка.

Интересното е, че и двамата Биневи победиха втори, откакто Елена се класира втора по хубост в своя спорт, а Калоян стана втори по мощ в света на таекуондо. Амбициите и на двамата обаче са идващият път да окупират първото място./Марица

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР